НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА В ПЛАНИНАТА

СЕМЕЕН ХОТЕЛ ГРАМИ БАНСКО

Стрелка с видимо заглавие и видим текст

Комфорт, гостоприемство и всички удобства! Ето какво ще ви предложим в семеен хотел Грами. Почувствайте насладата от една истинска почивка, изпълнена със спокойствие, красиви гледки и чист въздух. Намираме се в местността Грамадето, на 400 метра от начална станция на кабинковия лифт и на 10 минути пеша от централната част на Банско. Отличната локация и уютната обстановка, която предлагаме, ни прави един от предпочитаните хотели в Банско.

Грами е сред водещите хотели в Банско All Inclusive.

Ако сте сте планирали почивка в Банско, за нас ще бъде удоволствие да ви посрещнем в хотел Грами. Планината е страхотен избор за отдих през цялата година.

Отличната локация на хотел Грами гарантира, че ще се насладите на чист въздух.

В прегръдката на Пирин няма как да не се радвате на чист въздух и хубави гледки. Хотел Грами е разположен на 10 минути от центъра на Банско и на 400 метра от начална станция на лифта. Едновременно близо и в същото време на разстояние, за да сте сигурни, че ще релаксирате в спокойна атмосфера.

Храната в ресторанта е разнообразна и вкусна.

Едно от нещата, на които много държим, е именно добрата храна. За закуска и вечеря в ресторанта сервираме прясно приготвена, домашна храна. Внимателно подбираме и комбинираме всички продукти, за да може да ви гарантираме истинска наслада. За ястията се грижи един от собствениците на хотела - Петър Поповски. Работил като мениджър храни и напитки в популярни вериги у нас и по света, днес той отговаря за вкусната храна в хотел Грами.

Тук ще посрещнем и вашия четириног приятел.

Почивка в хотел Грами означава възможност за забавления за всички членове на семейството. Дори и някои от тях да са четириноги. Правилно разбрахте - тук домашни любимци са добре дошли (срещу допълнително заплащане). Не трябва да мислите кой ще се грижи за вашия верен другар. Вземете го с вас на почивката в хотел Грами.

Осигурили сме възможности и за релакс.

Помислили сме как да направим почивката ви възможно най-приятна. Не пропускайте да се поглезите с масаж. Може да изберете масаж от нашето меню за масажи и терапии. В хотела ще откриете също релакс зона. Ще имате достъп до сауна, шоков душ, парна баня, тангенторна вана, инфрачервена кабина и вътрешен басейн.

За настаняване може да избирате между стаи и апартаменти.

Всички помещения са обзаведени отлично, с необходимите за пълноценен отдих удобства. Стаите и апартаментите разполагат с комфортно легло (спалня или отделни легла - според типа помещение), кабелна телевизия и Wi-Fi. На плазмения телевизор в стаята може да гледате любими предавания или да слушате музика.

Очакваме ви.

Хотел Грами е перфектният избор за почивка и през зимните, и през летните месеци в Банско. Всички, които търсят хотели в Банско all inclusive, са добре дошли. Като наши гости, ще се потопите в уют и комфорт, ще се насладите на чистия планински въздух и ще може да опитате от домашно приготвените ни изкушения.

КОИ СМЕ НИЕ?

ЗА НАС

Ние сме Петър и Десислава Поповски – собственици на хотела. Сърцата ни туптят в ритъма на хотелиерството вече над 20 години. Хотел Грами се роди от желанието да вложим дългогодишния си опит в собствен бизнес. Място, където да посрещаме всеки гост с лично отношение, да му предлагаме вкусна храна и да се погрижим за приятното му прекарване в Банско.
Любовта на Петър е кулинарията. Той се грижи по време на престоя ви в хотел Грами да се насладите на вкусна храна. Майсторски комбинира продукти и подправки и ги претворява в свежи и вкусни ястия. Десислава има богат опит като ски инструктор. Нейна силна страна е прецизността. Тя е човекът, който отговаря в хотела всичко да е изпипано до най-малкия детайл.

Ние сме Петър и Десислава Поповски – собственици на хотела. Сърцата ни туптят в ритъма на хотелиерството вече над 20 години. Хотел Грами се роди от желанието да вложим дългогодишния си опит в собствен бизнес. Място, където да посрещаме всеки гост с лично отношение, да му предлагаме вкусна храна и да се погрижим за приятното му прекарване в Банско.

НАШИЯТ

РЕСТОРАНТ

Разнообразно меню и приятна обстановка! Насладете се на всичко това в нашия ресторант. Той разполага с две зали, които са с общ капацитет 75 места. Залата, която е с капацитет 40 места, може да се използва и като мултифункционална зала.

Домашно приготвена храна

Внимателно подбрани продукти

Майсторски приготвени рецепти

Домашно приготвена храна

Внимателно подбрани продукти

Майсторски приготвени рецепти

РАЗПУСНЕТЕ В

РЕЛАКС ЗОНА

Наслада, спокойствие и отмора за тялото и ума! Оставете забързаното ежедневие зад гърба си и се потопете в свят на блаженство и хармония. Релакс центърът в хотел Грами разполага с инфрачервена кабина, сауна, парна баня, солна стая, шоков душ, масажно помещение, релакс зона и вътрешен басейн с джакузи ефект с директен вход от градината и външен  целогодишен отопляем басейн от 08.06.2024г.

СПОКОЙСТВИЕ И УЮТ

НАСТАНЯВАНЕ

ДВОЙНА СТАНДАРТНА СТАЯ

Подходяща за настаняване на двама възрастни. Стаята разполага със спалня или две отделни легла, плазмен телевизор, телефон, Wi-Fi, баня с тоалетна и душ. 

Капацитет: 2

Размер: 17 кв.м

Спалня

Щракнете тук

СТАЯ ДЕЛУКС

Стилна стая с просторна спалня и разтегателен диван. Делукс стаята разполага с плазмен телевизор, телефон, Wi-Fi, минибар, баня с тоалетна и душ кабина.

Капацитет: 2+1/3

Размер: 25 кв.м

Спалня и диван

Щракнете тук

АПАРТАМЕНТ

Две непреходни и самостоятелни стаи със спалня и две редовни легла. Разполагат с плазмени телевизори, телефон, Wi-Fi, баня с тоалетна и душ. 

Капацитет: 4

Размер: 40 кв.м

Спалня и две легла

Щракнете тук
Previous slide
Next slide
ОТ НАШИТЕ ГОСТИ

ОТЗИВИ

УДОБНА

ЛОКАЦИЯ

Отлично разположение, в близост до ключови локации! Само 10 минути делят гостите на хотел Грами от центъра на курортния град, а началната станция на лифта се намира на 400 м от хотела.

На 400 метра от лифта

На 10 мин. от центъра на Банско

На 400 метра от лифта

На 10 мин. от центъра на Банско

АКТУАЛНИ

ОФЕРТИ

ОТПУСНЕТЕ СЕ В НАШАТА

ГРАДИНА

Прохлада, свеж планински въздух и спокойствие! Пирин е не само една от най-популярните, но и една от най-красивите планини в България. Насладете се на чистия ѝ въздух и на чуруликането на птиците в градината на хотел Грами. За ваше удобство в нея има битов кът за хранене с капацитет 20 места, летен детски кът и шезлонги и чадъри.

ГАРАНТИРАНО

РЕЗЕРВИРАЙ ПРЕЗ САЙТА С НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ

НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ